top of page

Hands On Teater - Mobile

Alba Nowik Production producerer nu en række mobile workshop-universer under arbejds-titlen Hands On Teater - Mobile. Hands On Teater formatet udviklede vi under produktionen af universerne Den Glemte Stamme og Galitternes Tid. Hands On teater er en særlig blanding af fortælleunivers/ramme, scenografi, performere, byggeworkshop og co-creation med publikum.

Hands On Teater er ikke teater i traditionel forstand, men en co-cration scene, hvor publikum er med til at skabe indholdet. Et inteaktivt samskabt legeunivers - kunne man vel kalde det. I øjeblikket gør vi klar til at rykke site specifik med en mobil version af Hands On Teatret. Dertil arbejder vi på tre universer til børn og et til voksne. Mere om udviklingen her!

Featured Posts
Seneste opslag
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page