top of page

Visionskraft

I Fysikkens Filosofi berøres varsler,sammenhænge og hvordan verden kan undersøges på ny. Det, der er spændende ved at blive lukket ind i denne vidensskabens verden, er at møde den konstante søgen efter ny og epokegørende viden. Man er optaget af, hvordan ny viden opstår på baggrund af eksisterende viden. Men den nye viden skal også frisættes fra den eksisterende viden og det er i dette frirum at innovationen sker. Uden at en videnskabsmand, havde lavet et vanvittigt postulat om verdens sammenhænge, kunne nye opdagelser ikke være gjort. Det viser at visionkraften, som løftestand er essentiel. Lad os få mere visionskraft eller opstille muligheder for at motionere den eksisterende!

Featured Posts
Seneste opslag
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page