Projekter under udvikling og produktion

Herunder er oplistet udvalgte igangværende projekter.

Englens Kys - syge piger i nordisk kunst (nov. 2020 - Jan. 2022)

Skagens Museum og Den Hirschspungske Samling

Opgaven er at skabe en scenografisk ramme til udstillingen ENGLENS KYS - Syge piger i nordisk kunst. Udstillingen åbner på Skagens Museum 30. April 2021 og opsættes senere på året hos Den Hirschspungske Samling.

Climate Wunderkammer.jpg

Wunderkammer for mødet mellem klima, kunst og kultur på KIB

Kulturhuset Islands Brygge (okt. 2020 - feb. 2021)

KIB’s vision er at udvikle og indrette husets glasgalleri til et Wunderkammer for mødet mellem klima og kunst. Wunderkammeret skal blive et miljø-statement, hvor kunst og kultur er kanal og stemme.

Alba Nowik faciliterer en koncept-udviklingsproces, hvis formål er at udvikle et koncept og design til dette nye samlingspunkt for kulturens klimastemmer.

Engle workshop

Folkekirkens Skoletjeneste (Nov. - Dec. 2020)

Intensionen med projektet ENGLE er at arbejde kunstnerisk med en kulturel og åndelige forståelse af, hvad engle er og har været for mennesker. Projektet henvender sig til indskolingsklasser i Gentofte Kommune og består af et forløb i klassen og et kunstnerisk forløb i Vangede Kirke.

scenografi, indretning, atmosfæredesign, oplevelsesdesign, event, Eva Wendelboe Kuczynski

Create a Creature

Create a Creature er et koncept, hvor gamle udsmidte tøjdyr gives nye liv. Jeg skiller dyrene, vasker skindet og du komponerer dit eget unika "creature".

Create a creature tager rundt på biblioteker, kulturhuse og til andre lejligheder, hvor der skal laves tøjdyrs mash-up.

Det er hyggeligt, mærkeligt og en skøn måde at være sammen med sit barn på.  Her får I en kreativ fordybelsesstund, når tøjdyrene skal reinkarneres med sytråd og større eller mindre nåletække. Når skabningerne er vagt til live er det tid til at udvikle og skabe udstyr og særlige kostumer.

Er man interesseret i en workshop - skriv  til eva.wendelboe@gmail.com.