Projekter under udvikling og produktion

Herunder er oplistet udvalgte igangværende projekter.

Børnebogs installation til Billedstrøm Festival i Køge

Installation over bogen "Fims finder en kæp" til Billedstrøm Festival ved Køge Bibliotekerne. Installationen udvikles i samarbejde med forfatteren til bogen Thomas Hjorthaab. Kom og besøg Fims universet d. 25. sept. hos Køge bibliotek - og tag dine 3+ årige børn med.

Englens Kys - syge piger i nordisk kunst (nov. 2020 - Jan. 2022)

Skagens Museum og Den Hirschspungske Samling

Opgaven er at skabe en scenografisk ramme til udstillingen ENGLENS KYS - Syge piger i nordisk kunst. Udstillingen har været vist i Skagen på Skagens Museum over sommeren, nu rykker den ind på Den Hirschsprungske Samling, hvor den vises til d. 5. jan 2022.

Climate Wunderkammer.jpg

Wunderkammer for mødet mellem klima, kunst og kultur på KIB

Kulturhuset Islands Brygge (okt. 2020 - feb. 2021)

KIB’s vision er at udvikle og indrette husets glasgalleri til et Wunderkammer for mødet mellem klima og kunst. Wunderkammeret skal blive et miljø-statement, hvor kunst og kultur er kanal og stemme.

Alba Nowik faciliterer en koncept-udviklingsproces, hvis formål er at udvikle et koncept og design til dette nye samlingspunkt for kulturens klimastemmer.

scenografi, indretning, atmosfæredesign, oplevelsesdesign, event, Eva Wendelboe Kuczynski

Create a Creature

Create a Creature er et koncept, hvor gamle udsmidte tøjdyr gives nye liv. Jeg skiller dyrene, vasker skindet og du komponerer dit eget unika "creature".

Create a creature tager rundt på biblioteker, kulturhuse og til andre lejligheder, hvor der skal laves tøjdyrs mash-up.

Det er hyggeligt, mærkeligt og en skøn måde at være sammen med sit barn på.  Her får I en kreativ fordybelsesstund, når tøjdyrene skal reinkarneres med sytråd og større eller mindre nåletække. Når skabningerne er vagt til live er det tid til at udvikle og skabe udstyr og særlige kostumer.

Er man interesseret i en workshop - skriv  til eva.wendelboe@gmail.com.