Projekter under udvikling og produktion

Herunder er oplistet udvalgte igangværende projekter.
Sønderborg Slot.jpg

Makabre Mesterværker på Sønderborg Slot

(Åbner 9. april 2022)

 

Scenografi til udstillingen Makabre Mesterværker. En udstilling der viser menneskets iscenesættelse og kunstneriske bearbejdning af døden. Belyst igennem eksklusive smykker skabt af førende danske og udenlandske guldsmede i et overraskende møde med forhistoriske og historiske genstande.

Untitled-2.jpg

KROP - sanseudstilling (Jan. 2022)

 Herlev Bibliotek

En levende udstilling for store børnehavebørn og små skolebørn. Børnene kan gå på opdagelsen i kroppen, som vi her præsenterer som deres hjem. I skuffer og skabe kigger vi ind i kroppen, mens du i det store bløde centrum kan drømme dig hen til en tid som ufødt lille liv.

Bogbus.jpg

Bogbus

Tønder bibliotekerne  (feb. 2022 - .....)

Igennem samskabelse med børn og bibliotekspersonale skaber vi et univers til Tønderbibliotekernes bogbus. Bussen scenograferes derefter og kan til maj trille ud på Tønder egnen, med et helt nyt bogunivers i maven.

scenografi, indretning, atmosfæredesign, oplevelsesdesign, event, Eva Wendelboe Kuczynski

Create a Creature

Create a Creature er et koncept, hvor gamle udsmidte tøjdyr gives nye liv. Jeg skiller dyrene, vasker skindet og du komponerer dit eget unika "creature".

Create a creature tager rundt på biblioteker, kulturhuse og til andre lejligheder, hvor der skal laves tøjdyrs mash-up.

Det er hyggeligt, mærkeligt og en skøn måde at være sammen med sit barn på.  Her får I en kreativ fordybelsesstund, når tøjdyrene skal reinkarneres med sytråd og større eller mindre nåletække. Når skabningerne er vagt til live er det tid til at udvikle og skabe udstyr og særlige kostumer.

Er man interesseret i en workshop - skriv  til eva.wendelboe@gmail.com.