Værkstedet
I værkstedet vises procesbilleder og kig til alt det der sker bag "scenen"
Udvikling, design og produktion Kvindeliv
Jeg var ansat på kontrakt for Arbejdermuseet i 9 mdr. I denne periode havde jeg skiftende roller som udstillingsformgiver til co-producent og produktionsleder, når jeg ikke var på gulvet og bygge med teamet af byggere, maler, teatermaler, assistenter,, lysdesigner, lyddesigner, interaktionsdesign, grafiker, konservatorer, teknikere og en række underleverandører. Processen gik fra research, udviklingsworkshops, analyser, designudvikling, skitser, model. En lang pre-produktionsfase med indhentning af tilbud, aftaler med underleverandører. Opbygningsfasen varede 2 mdr. fra grovbyg til alle genstande var monteret.
Indretning af Tåstrup Børne/Ungebibliotek
Processen med at designe og indrette børnebiblioteket tog fra start til slut ca. 6 mdr. Byggeprocessen varede ca. 2,5 mdr. Herunder er skitsematerialer, model, farvevalg, skiltedesign, udvikling af bibliotekets nye maskot rævefamilie, og et kig på opbygningen.
På Tåstrup Bibliotek stod vi for hele produktionen, fra design-proces til produktion i selve biblioteket. Alt interior på nær bogkasser på gulv er specialbygget til indretningen. Konceptet handler om at rejse på eventyr ind i bøgernes fortællinger. Dine følgevenner er en læseræv og dens rævlinger.
Kaskelotternes Sang
Vi kigger ind i processen med at skabe hvaldukkerne, der bygges af et krydsfinerskellet, beklædes med flamingo, pladevat, og stof. Stoffet er håndmalet med vådt i vådt teknikker. Hvalernes øjne er støbt i resin i specialfabrikerede forme. Installationens ramme er bygges af en trampolinring på specialsmedede ben.
Til installationen hører en række rekvisitter f.eks. blæksprutter man kan fodre hvalerne med.
Konceptet er at skabe en manege, hvori historien om Kaskelotternes Sang kan udspille sig. Til udstillingen er lavet et lyn-teater manuskript, så børnene med de forvoksede "hånddukker" kan spille historien. Ellerss handler udstillingen om at blive venner med en hval, som man kan klappe og fodre.
Koncept og design TEGN AMOK
Jeg lavede udstillingsdesign og udkast til ophængningsplan. Herunder ses konceptbilleder, processen med farve og materialevalg. En researchtur til Skagen bekræftede at den japanske inspiration, med et stramt grid, der kunne strukturere de mange skitser, næsten fandtes i Hotel Brøndum. Skagensmalerne havde hentet inspiration fra Japan, om man tror det eller ej. Jeg arbejdede på afstand, hvor konceptmateriale, skitser og modelbilleder var en stor hjælp under vores online møder.
Makabre Mesterværker
Udstillingen handler om døden, set gennem nutidigt smykkedesign og historiske genstande. Vi startede med at lave et sansekoncept, der skar alt overflødigt fra og formulerede stemninger til de 10 rum. Til udstillingen har bandet Haannaah skabt forskellige soundscapes der passer til rummenes temaer. I hvert rum er montre der viser smykkerne. I montrene har jeg støbt gipslandskaber, til at støtte smykkerne.
Alle smykkeholdere er specialdesignet til udstillingen.