Alba Nowik Production - Når du ønsker at skabe levende og fortællende rumlige miljøer.

Skal I have boostet jeres arbejdsplads rummelige miljø, så det inspirerer og motiverer til arbejdet hver dag.

Eller er du fra kulturinstitution og der ønsker et inviterende narrativt miljø eller en scenografisk installation

- så kontakt os gerne for et uforpligtende møde.

 

Herunder er opstillet en oversigt over den slags opgaver Alba Nowik Production løser, Indretningsopgaver, scenografi og installationer samt udvikling alternative læringsrum, workshops og undervisningsforløb. Klik på de enkelte titler for at få uddybende eksempler.

 

Med et scenografisk miljø eller en installation skabes en poetisk passage til fantasi og nye fortællinger. Alba Nowik laver bl.a. Installationer til biblioteker, et scenografiske universer til kulturhuse eller museer. Poetiske oplevelsesrum hvor I har brug for det.

Vi elsker at udvikle nye formater og undersøge hvordan man kan bruge kunst og designprocesser til at opnå viden om egne kompetencer og omverden.

 

Med en scenografisk indretning skabes miljøer, der manifesterer en jeres værdier med et visuelt og rumligt sprog. Vi arbejder altid med at skabe en sammenhængende løsning, hvor fortælling, atmosfære og funktioner spiller sammen.

Vi har over årene udviklet flere forskellige workshop-forløb med en explorativ tilgang til et tema eller en design-proces. Herunder findes eksempler på workshops, formidlingsforløb og lærermaterialer udviklet af Alba Nowik Production.

Alba Nowik Production v. Eva Wendelboe Kuczynski / T +45 2622 9712 / eva.wendelboe@gmail.com / © All Rights Reserved