top of page

Alba Nowik Production

- når I ønsker at skabe engagerende og fortællende miljøer.

 

Herunder er opstillet en oversigt over typen af opgaver Alba Nowik Production løser: Udstillings-scenografi, Indretnings-opgaver, scenografi og installationer samt udvikling alternative læringsrum, workshops og undervisningsforløb.

Klik på de enkelte titler for at få uddybende eksempler.

 

Med et scenografisk miljø eller en installation skabes en poetisk passage til fantasi og nye fortællinger. Alba Nowik laver bl.a. Installationer til biblioteker, et scenografiske universer til kulturhuse eller museer. Poetiske og formidlende oplevelsesrum, hvor I har brug for det.

Med en scenografisk indretning skabes miljøer, der manifesterer jeres værdier i et omsluttende visuelt og rumligt udtryk. Vi arbejder altid med at skabe en sammenhængende løsning, hvor fortælling, atmosfære og funktioner spiller sammen.

Vi elsker at udvikle nye formater og undersøge, hvordan man kan bruge kunst og designprocesser til at opnå viden om egne kompetencer og omverden.

 

Vi har over årene udviklet flere forskellige workshop-forløb med en explorativ tilgang til et tema eller en design-proces. Herunder findes eksempler på workshops, formidlingsforløb og lærermaterialer udviklet af Alba Nowik Production.

bottom of page