Alba Nowik Production

 Alba Nowik Production er specialiseret i den sted specifikke scenografi. Vi laver oplevelsesrum og installationer, indretter virksomheder, event-scenografi og udvikler workshopforløb

 

Alba Nowik Produktion designer i krydsfeltet mellem scenografi, indretning,  interaktionsdesign og iscenesættelse. Vi laver alt fra klassiske scenografiske opgaver til udvikling af nye rummelige oplevelsesformater.

 

Alba Nowik Production har knopskudt med tilbuddet Alba Nowik Børn - her er samlet de projekter der har børn som primær bruger.      

Se mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alba Nowik Production er tegnet af scenograf og oplevelsesdesigner:

Eva Wendelboe Kuczynski

 har en designuddannelse i scenografi fra Danmarks Designskole og MA scenography v. Central st. Martins. I over 15 år har Eva arbejdet professionelt med et bredt spænd af scenografiske opgaver indenfor kunst, kultur og indretning. Hendes fokus er på at gøre rum og formidling til narrative miljøer, med brugeren som aktivt skabende centrum i oplevelsen.

 

Ud over at være en erfaren scenografisk designer har Eva stor erfaring med projektledelse og tværfaglige udviklingsprocesser.

 

Det at skabe funktionelle narrative miljøer er en kompleks opgave, derfor arbejder Alba Nowik Production med et stærkt team af fagpersoner fra andre kompetencefelter.

Samarbejdspartnere er bl.a.:

Wise Design v. Henrique Figueira:

Design, konstruktion og produktion.

 

Peter Josef Kuczynski (Gametools/Serious Games interactive)

Spil-designer med bred erfaring indenfor udvikling af analoge læringsspil.

 

Line Skovborg Vindum:

lærer og cand.pæd. didaktik, der har arbejdet som lærer, læremiddeludvikler og videnskabelig assistent på DPU i et stort evalueringsprojekt for Københavns Kommune (BUF).