top of page

Steder bliver til oplevelser, når det fysiske miljø former adfærd.

 

Google gør det, Pixar gør det og Århus kommune gør det. Disse organisationer blandt mange arbejder bevidst med det arbejdsmiljø, de tilbyder deres ansatte. Primært for at invitere medarbejderne til at være innovative, for at skabe identitet, eller for at opnå en bestemt social eller performativ adfærd.

Steder påvirker os, mere end vi tror, det viser både hjerneforskning og studier af high performance kulturer og innovationsevne.

Spørgsmålet er nu: Hvordan påvirker jeres fysiske miljø dit og dine kollegaers arbejde eller jeres kunders/brugeres oplevelse af jer? Vi mener man kan skabe en umiddelbar forandring i arbejdskulturen og den stemning der er på et sted. Dette gøres ved at arbejde bevidst med det æstetiske design af de fysiske rammer for brugerne af stedet. Er det noget for jer? Og vil du vide mere om, hvordan vi gør det i praksis og hvilke metoder vi anvender? Så deler vi med glæde tankerne over telefonen via en uddybende mail eller under et kaffemøde.

 

Herunder ses eksempler på tidligere cases:

scenografi, indretning, oplevelsesdesign, event, Wendelboe,
Scanbi Diagnostics

Scenografisk indretning for virksomheden Scanbi Diagnostics. Virksomheden er en af verdens førende indenfor DNA analyse af planter.
Scenografien arbejder med mødet mellem det organiske og en prismestruktur, der bryder virksomhedens arbejdsproces op i en række led. De tre første stadier at Scanbi processen er visualiseret på stue og velkomst etagen, hvor også et møderum er indrettet til kundemøder. Klik HER for fotos

scenografi, indretning, atmosfæredesign, oplevelsesdesign, event, Eva Wendelboe Kuczynski
Inspiration!

Klik på billedet herover og kom direkte ind på Pinterest, hvor Eva samler inspiration på undersiden Workspaces.

 

 

 

scenografi, indretning, atmosfæredesign, oplevelsesdesign, event, Eva Wendelboe Kuczynski
Malmö Universitet/K3

I dette eksempel handlede opgaven om at skabe en rummelig sammenhæng og en inspirerende og indbydende atmosfære i K3 lokaleområder. Den scenografiske indretning havde til formål tegne et rumligt miljø, der samtidig formidler K3’s identitet. Klik HER for Fotos

 

Jeres miljø?

Det behøver ikke at være hele virksomhedens eller organisationenes interiør, der skiftes ud. Oftest kan en forandring starte et par udvalgte, men centrale steder, hvorfra stemningen spreder sig til resten af arbejdsmiljøet.

 

Tilbud:

Eksempelvis kan en opgave bestå af et researchbesøg med afklaring af, hvor indsatsen skal fokuseres. Derefter analyse af stedet og indkredsning af kernefortælling og værdier og funktionsbehov.

Udarbejdelse af skitsekoncept - justeringer med efterfølgende design, produktion og implementering.

 

Vi giver ofte et tilbud med flere kombinationsmuligheder, så man kan vælge, hvor ressourcerne skal satses. Er man interesseret i en større forandring, kan der komponeres et modulleret implementeringsforløb, hvor forandringerne sker i faser.

 

Hyr en scenograf til at lave

Atmosfæredesign & Virksomhedsscenografi

 

Her tilbydes:

 • Flow-, funktions- og adfærdsanalyse

 • Værdi-, kultur- og budskabs-identifikation.

 • Research og skitsering

 • Konceptudvikling og skitseforslag.

 • Udvælgelse og justeringsproces.

 • Konceptpræsentation.

 • Design.

 • Kontinuerlig dialog med kunden.

 • Budgetstyring.

 • Produktionsledelse.

 • Produktion og opbygning.

 • Evalueringsproces indlagt i projekt.

 

Ansættelsesforhold og priser:

Timelønnen vil typisk være

450 kr - 550 kr afhængigt af opgavens størrelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page