top of page

Bæredygtig Billedskole

Over længere tid har Alba Nowik lavet kurserne Recycling DesignLab og Nalles værksted på Guldminen.

Her får børn og unge erfaring med genbrugsmaterialer, som en kreativ kickstarter og et afsæt for designprocesser og kunstprojekter. Rammen for de forskellige workshops er værkstedet Do Redo - der har hylderne fulde at alskens genbrugsmaterialer. Vi arbejder nu på at etablere en egentlig Bæredygtig Billedskole med stærk inspiration fra projektet Cape Farewell. Billedskolen har fokus på at skabe kunst og design, der handler om klima, naturen og bæredygtighed og de tematikker, der knytter sig til dette fokus.

Featured Posts
Seneste opslag
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page