top of page

Børnenes læringsrum

Den sidste uge er jeg hvivlet ind i en tornado af input, folk og teori, der alle omhandler læringsrum. Nye læringsrum på biblioteker, i skolerne og på museerne. Mange ved meget om, hvordan man indretter nye læringsrum. Der er virkelig fokus på behovet. Men hvor er børnene er i alt dette? Hvordan kommer læringsindholdet i spil og gøres inspirerede af de nye rammer? Hvordan igangsætter man fantasi og nysgerrighed? På Alba Nowik Børn er jeg igang med at indkredse, hvordan man laver læringsuniverser med dette i fokus, hvordan rum og indhold kan smelte sammen.

Se: http://i8659.wix.com/boernemuseum

Galitterens tid projekt.jpg

Featured Posts
Seneste opslag
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page